NOU! Apare un lanț de fast-food vegan

de | 27.08.2022 09:45 | Știri, După subiect, Lifestyle

Apare un lanț de fast-food vegan, care va fi deschis de cunoscutul actor Kevin Hart. Cum alimentele vegane sunt la modă, Hart a ales această industrie, considerând că este o schimbare inevitabilă, dar și necesară, potrivit Mediafax.

Deschiderea restaurantului Hart House va avea loc peste câteva zile în Los Angeles, iar ca parteneri, actorul îi are pe antreprenorul Andy Hooper și bucătarul Michael Salem, cel care a fost șef de inovație culinară la Burger King. Bucătarul a fost cel care a inventat produsul „Impossible Whopper”.

Sunt fericit să anunț că am colaborat cu parteneri de top și lideri din industrie pentru a crea un restaurant revoluționat numit Hart House. Va fi ceva de senzație! Vom servi mâncare delicioasă, sustenabilă. Vom deschide primele locații în LA, dar ne vom extinde rapid”, a transmis actorul, potrivit Mediafax.

În restaurant se vot găsi produse precum burgeri, sandvișuri, nuggets, cartofi, milkshake-uri, iar toate vor fi vegane.

Foto BetterBe

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A treia oară e cu noroc! Iar a început restaurarea cetăţii lui Vlad Ţepeş de la Poenari!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: