anchetaonline.ro

VIDEO VIRAL: Un pompier din Mioveni arată cum se echipează pentru o intervenție

de | 17.04.2023 20:19 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle, Mioveni

VIDEO VIRAL: Un pompier din Mioveni arată cum se echipează pentru o intervenție

Un pompier de la Detașamentul Mioveni, din cadrul ISU Argeș, a devenit vedetă pe internet, după ce a arătat cum se echipează pentru o intervenție.

Marius practică de câțiva ani culturismul, în timpul liber. Salvatorul a arătat cum se îmbracă, în timp ce stă agățat cu o mână de scara folosită la intervenții. Sute de internauți au lăsat mesaje și aprecieri la filmulețul postat pe pagina oficială de Facebook a ISU Argeș.

Fiecare tură este o provocare, nu știm ce ne rezervă următoarele 24 de ore, iar misiunile nu se lasă așteptate să apară.
Alarma sună, pulsul își accelerează ritmul, iar rezultatele antrenamentelor își spun cuvântul, pentru că ne mișcăm repede.
Felicitări colegi pentru profesionalismul de care dați dovadă în fiecare misiune.”, au transmis reprezentanții ISU Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A făcut-o lată în prima zi de Paște! Beat, un șofer din Argeș a intrat cu mașina în gardul unui magazin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș