Voluntarii au strâns gunoaiele în zona Podul Viilor!

de | 11.10.2023 15:37 | Pitești, Administrație

Cristian Gentea, primarul Piteștiului a mulțumit astăzi angajaților din stațiile OMV – Petrom din Argeș, care prin voluntariat au strâns gunoaiele, făcând curățenie în zona Podul Viilor, pe strada Digului. De altfel, aceasta este a patra acțiune de ecologizare făcută în parteneriat de OMV – Petrom și Primăria Municipiului Pitești.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

”În numele piteștenilor, mulțumesc angajaților din stațiile OMV – Petrom din Argeș, care prin voluntariat au strâns gunoaiele, făcând curățenie în zona Podul Viilor, pe strada Digului!

55 de oameni inimoși au venit în timpul lor liber să adune mizeria făcută de persoane iresponsabile și au reușit să ridice de pe spațiul public aproape 50 de metri cubi de gunoi! Colegii de la Salubritate SA au transportat și gestionat aceste deșeuri.

Este a patra acțiune de ecologizare făcută în parteneriat de OMV – Petrom și Primăria Municipiului Pitești.

Mulțumesc echipelor de voluntari conduse de Florinel Ștefan, dealer Stații OMV – Petrom N. Bălcescu și Petrom km 94, și de managerul de zonă Doru Tițescu!

Este păcat că unii cetățeni au nevoie de supraveghere prin camere, de bariere și de alte metode de control pentru a se comporta cu discernământ și a dovedi grijă pentru orașul în care trăiesc!”, a transmis Cristian Gentea.

Sursă foto: Facebook Cristian Gentea.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Iată cum arată. Floriștii pregătesc decorurile pentru deschiderea târgului ”Toamna piteșteană”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Pitești