Argeșean de 39 de ani, trimis în judecată! Și-a agresat concubina și copilul pe scara blocului

de | 11.10.2023 15:10 | Județean, Eveniment

Polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

Vizat în acest dosar este un bărbat de 39 de ani, din Ștefănești.

Potrivit cercetărilor efectuate de polițiști, pe 23 septembrie, în timp ce se aflau pe scara unui bloc de locuințe și în fața imobilului, bărbatul și-ar fi agresat concubina, dar și pe fiul lor care este minor.

După parcurgerea procedurii de evaluare a riscului, conform Legii 217/2013 privind combaterea violenței domestice, a fost emis un Ordin de protecție provizoriu față de bărbatul în cauză.”, transmite IPJ Argeș

După administrarea probatoriului, tot pe 23 septembrie, acesta a fost reținut pentru 24 de ore. Ulterior, el a fost prezentat în fața instanței competente, care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acum oamenii legii au finalizat cercetările, iar dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Nicio zi fără incendii de vegetație în Argeș

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Ștefănești

Ultimele articole