Vremea în minivacanța de Sfânta Maria! Anunțul meteorologilor

de | 11.08.2022 22:27 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Românii se pregătesc de minivacanța de Sfânta Maria, iar cei mai mulți dintre aceștia speră ca vremea să fie frumoasă pentru a se putea bucura de zilele libere.

Însă, meteorologii au anunțat că vremea va fi instabilă și în acest weekend, în București. Temperaturile vor ajunge la 33 de grade Celsius.

Vestea bună este că vom scăpa de zilele călduroase în care temperaturile ajungeau și la 40 de grade, cel puțin până săptămâna următoare.

De sâmbătă, vremea va fi instabilă începând cu vestul și sud-vestul țării, apoi, după-amiaza, și în regiunile nord-vestice, în centru și în sud-est.

Până la sfârșitul săptămânii, nu vom mai avea caniculă, și probabil nici luni și marți. Temperaturile nu vor trece de pragul de caniculă, cel de 35 de grade, și vor fi și precipitații destul de multe spre sfârșitul săptămânii. Joi în cantități mai mici. Vor fi ploi în sud-vest și nord, pe arii mai restrânse în centru, în Transilvania. Vineri se mai încălzește puțin vremea.

Maximele vor atinge 32-33 de grade la nivelul țării noastre, iar manifestări de instabilitate vor fi pe arii mai restrânse, cu averse, în general, slabe. Sâmbătă, vremea devine, din nou, instabilă, începând cu vestul și sud-vestul țării, apoi, după-amiaza, și în regiunile nord-vestice, în centru și în sud-est. Și în București sunt șanse să plouă în a doua parte a zilei, începând cu orele amiezii, sâmbătă spre duminică și duminică”, a transmis meteorologul ANM Iulia Bărbulescu, potrivit wowbiz.

Foto descriptiv Digi 24

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ANM | București