Cum va fi vremea în următoarele patru săptămâni

de | 07.06.2024 23:31 | Național, Lifestyle

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, perioada 10 iunie-08 iulie 2024. Potrivit meteorologilor, vom avea parte de vreme călduroasă în cea mai mare parte a României, cu temperaturi mai ridicate decât media pentru această perioadă, dar și manifestări de instabilitate atmosferică.

Vremea în săptămâna 10.06.2024 – 17.06.2024

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cel mai cald va fi în regiunile sudice.

În ceea ce privește regimul pluviometric, acesta va fi excedentar în regiunile nordice, nord-vestice și nord-estice, dar și deficitar în regiunile sudice și sud-estice, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea în săptămâna 17.06.2024 – 24.06.2024

În această săptămână va fi cald în toată țara. Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice.

Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea sud-vestică a teritoriului.

Vremea în săptămâna 24.06.2024 – 01.07.2024

La finalul lunii iunie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în majoritatea zonelor, dar mai ales în cele sudice.

Vremea în săptămâna 01.07.2024 – 08.07.2024
Prima săptămână din luna iulie vine cu temperaturi mai ridicate decât cele specifice pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în regiunile sudice.
Cantitățile de precipitații se vor situa în general în jurul celor normale pentru acest interval, posibil ușor deficitare în regiunile
vestice, anunță ANM
foto descriptiv mediaflux.ro
Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro
<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Administrația Națională de Meteorologie | Coșești

Ultimele articole