Vulcanizarea Service Oprescu oferă o asigurare CASCO pe 2 ani la fiecare set de anvelope Aeolus Neo cumpărat de la ei

de | 20.01.2024 10:36 | Anunțuri, Lifestyle

Dacă la început de an vrei să-ți echipezi camionul cu anvelope care să reziste la orice provocare, atunci cei de la Vulcanizare Service Oprescu au cele mai bune oferte. Sunt parteneri oficiali Aeolus și vin cu o oferă imbatabilă: o asigurare CASCO pe 2 ani la fiecare set de anvelope Aeolus Neo cumpărat de la ei.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Noul an începe la  Service Oprescu Micești cu oferte unice care ridică standardul calității. Echipa de aici garanteazăcă Service Oprescu din Micești este cheia rezolvării problemelor mașinii în orice este legat de vulcanizare și service pentru roți. Calitatea, rapiditatea și responsabilitatea, sunt doar câteva dintre reperele după care se ghidează. Cu o echipă de tehnicieni calificați și bine instruiți, se dedică să rezolve orice problemă a mașinii, indiferent de marca sau modelul vehiculului. Cei de la Service Oprescu Micești sunt pregătiți să oferere soluții eficiente și profesionale.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Dacă ești gata să-ți echipezi camionul cu anvelope care să reziste la orice provocare, ei bine ceibd e la Vulcanizarea Service Oprescu sunt parteneri oficiali Aeolus.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Pentru că fiecare kilometru contează, cei de la Vulcanizarea Service Oprescu au ales anvelopele Aeolus Neo care sunt proiectate pentru a oferi aderență maximă și o durată de viață extinsă. Și pentru că siguranța ta este prioritatea celor de la Vulcanizarea Service Oprescu, cu fiecare set de anvelope Aeolus Neo cumpărate de la ei, primești o asigurare CASCO pe 2 ani!Cu Aeolus Neo și Service Oprescu, ești mereu pe drumul cel bun!

Telefon: 0771458125 (programări la telefon și Whatsapp).

Site: serviceoprescu.ro. Facebook: Vulcanizare Service Oprescu.

Sursă foto: Facebook Vulcanizare Service Oprescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Au anvelope NOI și SH de calitate superioară. Vulcanizarea Service Oprescu repară tot ce se învârte!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Vulcanizarea Service Oprescu