anchetaonline.ro

Ziua Comunei Bradu va avea loc pe 27 mai

de | 16.05.2023 13:34 | Știri, Administrație, Din ediția tipărită, Județean

Locuitorii din Bradu se pregătesc de sărbătoare, de o petrecere a comunității, ce va fi organizată pe data de 27 mai, în cadrul evenimentului Ziua Comunei Bradu.

Administrația locală a început încă din martie să se pregătească pentru a-i aduce la spectacol pe artiștii doriți, iar organizarea să fie de top ca în fiecare an.

Conform detaliilor dezvăluite deja, pe lângă momentele muzical-artistice, la Ziua Comunei Bradu vor fi amenajate mai multe zone, una fiind dedicată gastronomiei și o alta unui târg de meșteșuguri.

Încă de la ediția precedentă, primarul Dan Stroe a dorit să îi promoveze pe artiștii locali și tinerele talente, așa că i-a poftit pe scenă, iar tradiția va continua și în aceste an.

De asemenea, vor fi și concerte de rapsozi și interpreți renumiți la nivel național, atât de muzică populară, cât și ușoară. Cu siguranță, și această ediție se va bucura de prezența unui public numeros, venit din tot județul.

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu