Ziua comunei. Sărbătoare pentru locuitorii din Săpata!

de | 16.08.2023 09:46 | Știri, Județean, Politic, Rural

În fiecare an, de Sfânta Maria este sărbătorită Ziua Comunei Săpata. Cetățenii s-au adunat în număr mare să participe la sărbătoarea dedicată localității lor, mai ales că primarul Laurențiu Micu le-a pregătit o mulțime de surprize. Printre ele s-au numărat premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie și un spectacol artistic cu muzică și dansuri populare, arată cei de la PSD în informarea publicată.

Din echipa PSD Argeș prezentă la eveniment, condusă de președintele Ion Mînzînă, au făcut parte: deputatul Nicolae Georgescu, vicepreședintele Adrian Bughiu, primarii Sevastian Pupăză-Roșu de la Stolnici, Fheorghe Drăgan de la Lunca Corbului, Ionel Moloiu de la Hârsești, consilierii județeni Nicoleta Nicolescu și Cătălin Mîndroc, precum și reprezentanți ai TSD Argeș care le-au transmis cetățenilor gânduri bune cu ocazia acestei sărbători.

”Diplomă de Excelență în semn de apreciere pentru activitatea desfășurată”

“Bine v-am regăsit și în acest an! Venim de fiecare dată cu mare plăcere în localitatea dumneavoastră! Aveți aici, în primul rând, o comunitate exemplară, o comunitate implicată care strânge rândurile la fiecare sărbătoare importantă în tot ceea ce înseamnă tradiții și obiceiuri ale zonei. Eu vin cu multă plăcere pentru a vă spune încă o dată ce gospodar excepțional este domnul primar.

Domnule primar, tot respectul nostru pentru tot ceea ce faceți la nivelul localității!

Apreciez ambiția dumneavoastră de a transforma această localitate într-una cu proiecție europeană. Nu este puțin lucru și pentru asta vă înmânez din partea Consiliului Județean Argeș o Diplomă de Excelență în semn de apreciere pentru activitatea desfășurată în administrația locală. Să avem parte de sănătate și să ne creștem copiii în liniște! La mulți ani, Săpata!”, a transmis, potrivit sursei citate, Ion Mînzînă, președinte Consiliul Judetean Arges.

”Așteptăm cu nerăbdare ca proiectele noastre comune să devină realitate”

“Domnule președinte, în numele cetățenilor comunei Săpata, vă mulțumim pentru interesul acordat localității noastre și așteptăm cu nerăbdare ca proiectele noastre comune să devină realitate, și aici mă refer și la reabilitarea drumului județean. Vă așteptăm sănătoși și la anul!”, a precizat Laurențiu Micu, primarul comunei Săpata.

Foto descriptiv. Sursă foto: Facebook PSD Arges

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Ovidiu Puiu, senator, vicepreședinte PSD Argeș: ”Reforma bugetară este și necesară și posibilă!”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: PSD Argeș

Ultimele articole