anchetaonline.ro

Costinești: Turiștii s-au bătut cu jandarmii și polițiștii!

de | 16.08.2023 10:44 | Știri, Eveniment, Național

Doi tineri, de 19 și 23 de ani, au fost bătuţi de şase bărbaţi, în cursul zilei de marţi, în Costineşti. Mai mult de atât, aceştia au avut un comportament agresiv şi faţă de poliţiştii şi jandarmii chemaţi să intervină şi au fost imobilizaţi.

 

Câțiva smardoi s-au simțit prinși în aglomerația de pe faleza din Costinești și au început să își care reciproc pumni și picioare. În apropiere erau două patrule de poliție a căror prezență a fost solicitată de larma turiștilor.

Doar că, în stilul specific românesc, cei care se luaseră la bătaie au uitat brusc de conflictul dintre ei și și-au îndreptat atenția asupra polițiștilor și jandarmilor. De la lovituri corp la corp și până la înjurături cu trimiteri către origini sau morți, pe cei implicați în conflict, aflați într-o stare avansată de ebrietate îi veți vedea mâine la televizor spunând că sunt victime.

Se poate observa că înregistrarea este realizată după începerea conflictului în condițiile în care deja se folosise aparatul iritant lacrimogen, iar unul dintre jandarmi avea uniformă sfâșiată”, a informat Sindicatul de poliție Europol.

Doi bărbați de 19 și 23 de ani au sesizat Poliția, în cursul zilei de ieri, în jurul orei 14.15, cu privire la faptul că ar fi fost agresați de oameni necunoscuți.

Către zona indicată s-au deplasat două patrule mixte, formate din poliţişti şi jandarmi din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Tomis Constanţa, care au identificat persoanele bănuite, respectiv şase bărbaţi. Aceştia au avut un comportament recalcitrant şi agresiv fizic faţă de poliţişti şi jandarmi, cărora le-au adresat şi acte de ameninţare, motiv pentru care s-a procedat la imobilizarea acestora, persoanele în cauză fiind conduse la sediul Poliţiei staţiunii Costineşti”, a declarat IPJ Constanţa.

Poliţiştii au deschis dosar penal.

Sursa Foto Digi24

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Cod Galben de descărcări electrice în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: