Ziua Națională a Medicului Veterinar a fost marcată la Muzeul Golești

de | 20.05.2023 14:10 | Știri, Județean, Politic

La Muzeul Golești a fost marcată de conducerea DSVSA Argeș, Ziua Națională a Medicului Veterinar.

Au fost sărbătoriți medicii veterinari din Argeș, acei oameni cu suflet mare care își dedică viețile pentru îngrijirea și protejarea sănătății animalelor.

ziua medic veterinar

La invitația directorului DSVSA Argeș, Sorin Sorescu la eveniment au participat și au ținut scurte alocuțiuni președintele interimar al Senatului României, Alina Gorghiu, președintele  Comisiei pentru agricultură, industrie alimentară și dezvoltare rurală din Senatul României, George Scarlat,  Alexandru Nicolae Bociu, președinte ANSVSA și prefectul județului Argeș, Radu Perianu.

ziua medic veterinar

În ultimii ani, grație profesionalismului și implementării unui management performant, Sorin Sorescu a reușit să îmbunătățească comunicarea instituțională dintre specialiștii Direcției cu medicii veterinari și cu agenții economici. Problemele sunt rezolvate rapid și comunicarea se face eficient și prin respect reciproc”, precizează reprezentanții PNL Argeș.

ziua medic veterinar

Cu un manager implicat și serios, DSVSA Argeș a câștigat patru proiecte pe fonduri europene, derulează un proiect pilot pentru România de sterilizare a câinilor și pisicilor și a demarat un proiect național privind risipa alimentelor.

ziua medic veterinar

Am tot respectul pentru medicii veterinari. Rolul dumneavoastră în societate este major. Aveți în grijă nu doar sănătatea animalelor, ci și  sănătatea publică. Și vă asigur că veți avea tot sprijinul meu pentru a vă întări și mai mult colaborarea Senatului cu specialiștii dumneavoastră pentru a elabora și adopta un cadru legislativ specific profesiei care să fie corect, aplicabil, aliniat la standardele europene și adaptat vremurilor actuale”, le-a transmis Alina Gorghiu veterinarilor prezenți

 

Foto: PNL Argeș

 


Citiți, de asermenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Muzeul Golești

Ultimele articole