Pe 16 septembrie – Mioveni. Ziua de Curățenie Națională 2023

de | 06.09.2023 13:47 | Lifestyle, Mioveni

Pe 16 septembrie, orașul Mioveni se alătură campaniei “Ziua de Curățenie Națională 2023” organizată de asociația “Let’s Do It, Romania!”, acțiune care se desfășoară simultan în alte 191 de țări care au aceeași misiune: o lume cu mai puține deșeuri. În acest sens, primarul Ion Georgescu invită voluntarii din Mioveni să redea frumusețea naturii, să strângă deșeurile, dar și să petreacă o zi alături de oameni dornici să facă fapte bune. Pentru înscrieri și informații cei interesați pot apela numărul de telefon 0348/455.444, interior 111.

La nivel national, doritorii se pot înscrie aici.

Sâmbătă, 16 septembrie, la ora 08.30

”La nivelul orașului Mioveni, voluntarii sunt așteptați sâmbătă, 16 septembrie, la ora 08.30 în fața primăriei orașului, unde se vor întâlni cu echipa de coordonare din cadrul biroului Corp Control – Compartiment Protecția Mediului. Fiecare participant va primi mănuși de protecție și saci de colectare a deșeurilor. Partenerii care se alătură Zilei de Curățenie Națională sunt: Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, Ministerul Educației, Ministerul Afacerilor Interne, Ministerul Apărării Naţionale, Apele Române, Romsilva, Asociația Ofițerilor în Rezervă din România, Asociația Municipiilor din România și Asociația Comunelor din România, transmite primarul Ion Georgescu.

Sursă foto: Facebook Ion Georgescu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

La Mioveni. Școlile și grădinițele sunt pregătite să primească copiii

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Primăria Mioveni

Ultimele articole