Deși era în arest la domiciliu, a fost prins când vindea droguri!

de | 07.09.2023 09:20 | Eveniment, Național

Un bărbat din Cluj, care se afla sub arest la domiciliu într-un caz de trafic de droguri de mare risc, a fost prins de procurorii DIICOT în timp ce vindea o cantitate semnificativă de droguri.

 S-a reţinut că, în perioada iunie-august 2023, inculpatul, aflat în stare de arest la domiciliu fiind trimis în judecată de către DIICOT – Serviciul Teritorial Cluj pentru săvârşirea unor infracţiuni similare, a deţinut şi comercializat, cantitatea de aproximativ 200 grame drog de mare risc (3-CMC) şi a efectuat operaţiuni de stocare-depozitare, manipulare şi distribuire a unei cantităţii de 385 de grame substanţă psihoactivă (2 MMC)”, se arată într-un comunicat trimis, miercuri, de DIICOT.

În plus, în aceeași perioadă, bărbatul a încălcat, în mod repetat, și obligațiile impuse de măsura arestului la domiciliu, părăsind localitatea.

Bărbatul a fost reţinut, marți, pe 5 septembrie, de procurorii DIICOT, după ce a fost prins când vindea droguri de mare risc, în timp ce era trimis în judecată pentru trafic de droguri şi plasat în arest la domiciliu.

În cursul zilei de miercuri, 6 septembrie, el a fost dus în fața instanței, cu propunerea de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

foto descriptiv  Freepik / ksandrphoto

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Premieră în România! Lefties deschide primul magazin

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/daniela-neacsa/" target="_self">Daniela Neacșa</a>

Articol scris de Daniela Neacșa

Absolventă a Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, pasionată de fotografie și handmade.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Cluj

Ultimele articole