Un bărbat urmărit naţional şi internaţional – a fost prins în Bucureşti

de | 20.09.2023 18:42 | Eveniment, Știri

Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, condamnat la închisoare, a fost prins de poliţişti la Bucureşti.

Individul este condamnat la doi ani și era urmărit naţional şi internaţional.

Conform Poliţiei Române, Judecătoria Sectorului 1 a emis, la data de 7 octombrie 2022, pe numele bărbatului, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea unor infracțiuni la regimul rutier.

La data de 20 septembrie 2023, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Serviciul de Investigaţii Criminale  au acţionat, pe raza Municipiului Bucureşti, în vederea depistării unui bărbat urmărit naţional şi internațional. Astfel, în urma activităţilor specifice, desfășurate la o adresă din Sectorul 6, a fost depistat un bărbat, în vârstă de 41 de ani. Cel în cauză fost încarcerat într-un penitenciar”, a informează, miercuri, Poliţia Capitalei.

Bărbatul a fost prins în urma unor descinderi făcute la o adresă din Sectorul 6 din Bucureşti.

 

Foto Stirile Pro TV

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: