Elev de 16 ani din Pitești, plasat în control judiciar! A bătut un alt minor la liceu!

de | 14.11.2023 16:46 | Eveniment, Știri

Organele de poliție din cadrul Biroului Siguranță Școlară au finalizat, astăzi, marți, 14 noiembrie, cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești.

Dosarul penal îl vizează pe un tânăr în vârstă de 16 ani, elev la un liceul din Pitești, și are în vedere săvârșirea infracțiunilor de lovirea sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice.

Astfel, potrivit polițiștilor, tânărul ar fi fost implicat într-un conflict, în cursul zilei de 4 octombrie, în curtea unui liceu din Pitești.

Acesta l-ar fi lovit, pe un alt elev, tulburând, astfel, ordinea și liniștea publică.

Minorul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, la data de 12 octombrie, iar în urma acțiunii, acesta a fost prezentat în fața Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus cercetarea sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

 

foto descriptiv accentîngorj.ro

 

Citiți de asemenea pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: