Dosar penal pentru un șofer turc prins beat la volan prin Mioveni

de | 09.07.2024 23:07 | Eveniment, Mioveni

La data de 8 iulie polițiștii Serviciului Rutier Argeș, împreună cu polițiștii structurilor rutiere din cadrul polițiilor municipale și orășenești, au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, precum și depistarea conducătorilor auto care încalcă legislația rutieră, în special a conducerii agresive, precum și a conducătorilor auto care aleg să conducă în timp ce se află sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Au fost aplicate 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 80.000 de lei, ca urmare a abaterilor constatate de către polițiști.

Totodată au fost reținute 8 permise de conducere și au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

Fără permis a rămas și un cetățean turc care a fost depistat de polițiștii din cadrul Poliției Orașului Mioveni la volanul unui autoturism, pe raza orașului Mioveni, în timp ce se afla sub influența alcoolului.

În urma testării cu aparatul etilotest valoarea rezultată a fost mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatul fiind condus la o unitate medicală, pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatului i-a fost întocmit dosar penal conform art. 336 din Codul Penal, iar dreptul de a conduce a fost suspendat, fiind eliberată dovadă înlocuitare fără drept de circulație.

 

Foto descriptiv

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Argeșean de 36 de ani sancționat de polițiști pentru conducere agresivă

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni

Ultimele articole