OFERTE ŞI IDEI DE CASĂ NOUĂ!

de | 03.08.2024 08:00 | Din ediția tipărită, Județean, Lifestyle

Eşti în căutarea unei noi locuinţe? Ediţia specială „Ancheta” vă prezintă cele mai atractive oferte ale dezvoltatorilor şi ale agenţilor imobiliari din judeţ, care vă pun la dispoziţie o selecţie diversă de case şi apartamente ce se potrivesc stilului, dar şi bugetului dumneavoastră!

razvan marinescu 2 - OFERTE ŞI IDEI DE CASĂ NOUĂ!

Descoperă unde se ridică cele mai noi ansambluri rezidenţiale şi află de la consultanţi cum să alegi casa visurilor tale! Explorează ofertele agenţiilor imobiliare, ale dezvoltatorilor, precum şi ale companiilor care îţi pot facilita începutul unei noi vieţi într-o nouă locuinţă!

Ziua în care te muţi în casă nouă este una cu totul specială. Află de la specialişti cum să o transformi în căminul ideal: decoruri cu personalitate, mobilă cu stil, instalaţii menite să-ţi facă viaţa mai uşoară – toate acestea le poţi descoperi în paginile ediţiei speciale „Ancheta”.

RĂZVAN MARINESCU – Leader pasionat de inovație

Sunt un om care nu s-a oprit nicio clipă din a învața lucruri noi, din a investi în propria persoană și din a crede în visul lui.

Cu o experiență de peste 23 de ani în management, cred cu patos în munca persistentă în direcția propriei viziuni, până la desăvârșire. Am o capacitate extraordinară de sinteză, de organizare, de comunicare și sunt orientat mereu spre a găsi soluții.

Cred că m-am născut cu toate acestea și sunt recunoscător pentru ADN-ul moștenit, în același timp, am avut grijă să nu risipesc darurile primite și am căutat să mă dezvolt continuu, luând în calcul toate învățăturile de la oamenii prețioși care mi-au apărut în cale.

razvanmarinescu.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Răzvan Marinescu, antreprenor: Tot ce ne provoacă ne oferă o șansă la soluții inedite!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: