Deputatul Adrian Miuțescu: „Reducerea numărului de ministere și agenții ar reduce semnificativ cheltuielile statului”

de | 03.10.2024 14:00 | Județean, Politic

Deputatul Adrian Miuțescu, vicepreședinte Forța Dreptei, susține reformarea și comprimarea aparatului bugetar, pentru reducerea eficientă a cheltuielilor statului.

Acesta atrage atenția că, de când este la guvernare, coaliția PSD-PNL a angajat peste 50.000 de bugetari în instituțiile statului.

Scopul nostru, cei din Forța Dreptei, este să venim cu un program ca alternativă la ceea ce vor propune PSD și PNL în 2025: mărirea TVA, majorarea impozitelor pe proprietate, etc. Programul nostru este de reducere a chletuielilor statului și a aparatului bugetar, foarte încărcat.

 

 

De când e alianța PSD-PNL la guvernare, aproape 50.000 de noi salariați au fost angajați în instituțiile statului. Atât PSD, cât și PNL, au o clientelă foarte numeroasă și au trebuit să le satisfacă acestor omaeni dorințele. O reducere a numărului de ministere, a agențiilor înființate artificial, ar reduce semnificativ cheltuielile statului- ceea ce propunem noi”, a declarat deputatul Miuțescu.

Imagini video puteți viziona AICI. 

 

Video: Facebook Forța Dreptei Argeș

Foto: captura video

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Deputatul Adrian Miuțescu: “Vrem să ajungem în Parlament pentru a nu lăsa puterea să derapeze”

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Miuțescu | Forța Dreptei | Parlament

Ultimele articole