(VIDEO) Accidentele se țin lanț la Raliul Argeșului! Mașini răsturnate!

de | 22.05.2022 13:09 | Eveniment, Importante, Județean, Știri

 

Astăzi, 22 mai, reprezentanții ISU Argeș au precizat referitor la un echipaj de la Raliul Argesului, răsturnat pe proba specială Godeni, faptul că în momentul în care echipajul SMURD a ajuns la fața locului, șoferul se autoevacuase.

În momentul de față pompierii asigură măsuri specifice în zonă, anunță ISU Argeș.

 

 

Totodată în mediul online e prezentat un alt accident în care a fost implicat de data aceasta echipajul bulgar format din Martin Surilov și Zdravko Zdrakvov.

În imaginile publicate pe Facebook se poate vedea cum mașina iese în decor pe proba specială Mateiaș.

 

Sursa: Facebook

 

Reamintim faptul că ieri, 21 mai a avut loc un alt accident care a dus la anularea probei speciale cu numărul patru al raliului.

Doi sportivi răniți au fost transportați la Spitalul Judeţean de Urgență Pitești dar doar unul ditre ei a rămas internat.

Mai multe informații legate de acest incident puteți afla accesând linkul următor :  https://anchetaonline.ro/incident-la-raliul-argesului-29172/

 

raliu accident

 

Foto/Video: ISU Argeș

 


cropped favicon - Pompierul Neacșa Georgel condus pe ultimul drum de colegi și înmormântat cu onoruri militareZiarul Ancheta Online

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole