Veste bună pentru locuitorii din Mărăcineni! Investiții în sistemul de irigații

de | 21.06.2022 10:08 | Administrație, După locație, După subiect, Rural, Știri

Primarul comunei Mărăcineni, Nicolae Dascălu, anunță noi investiții în sistemul de irigații, după ce ministrul Adrian Chesnoiu a deblocat proiectele de investiții în infrastructura de irigații. De asemenea, au fost alocări de peste 700 de milioane de lei pentru accelerarea investițiilor atât de necesare agriculturii românești.

Astfel, primarul Nicolae Dascălu spune că vor fi făcute investiții de importanță națională, care deservesc o suprafață totală irigabilă de peste 50.000 de hectare.

Trebuie reamintit că PSD a majorat la 1,5 miliarde de euro bugetul alocat investițiilor în infrastructura de irigații și a inclus prin lege la finanțare sistemele de irigații de la nivelul fermelor.
Deciziile ministrului Agriculturii au dus la recuperarea întârzierilor din ultimii 2 ani. Până la finalul anului vor fi recepționate lucrările pentru alte 20 de proiecte de investiții.”, transmite Nicolae Dascălu.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

PSD Argeș oferă Bursa de Excelență Șerban Valeca! Va fi în valoare de 10.000 de lei

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Adrian Chesnoiu | Mărăcineni | Nicolae Dascălu

Ultimele articole