(VIDEO) Bărbat luat la bătaie și ucis în plină stradă

de | 21.06.2022 09:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Național

Un incident grav a avut loc, în localitatea Cogealac din Constanța, acolo unde două grupări rivale s-au luat la bătaie, în plină stradă.

Se pare că aceștia sunt comercianți în piață, iar conflictul ar fi izbucnit după ce trei bărbați din Tulcea au mers la Cogealac, căutând un bărbat cu care au avut o ceartă în piață. Însă, cel pe care îl căutau nu era acasă, iar cei trei s-au luat la bătaie cu rudele acestuia. În ajutor le-au sărit și alți localnici din Cogealac.

Din nefericire, în urma loviturilor puternice, unul dintre cei trei oameni din Tulcea, un bărbat de 42 de ani, a murit. Un alt bărbat, din Cogealac, este internat în stare gravă la spital.

Polițiștii i-au identificat și i-au prins pe bătăușii din Tulcea. Agresorii din Cogealac sunt în continuare căutați.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Informare pentru românii care vor să plece în Bulgaria și Grecia

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Constanța