PSD Argeș oferă Bursa de Excelență Șerban Valeca! Va fi în valoare de 10.000 de lei

de | 17.06.2022 17:00 | Știri, După locație, După subiect, Județean, Lifestyle

Vineri, 17 iunie, Comitetul Politic Județean al PSD Argeș s-a întrunit pentru a decide instituirea Bursei de Excelență Șerban Valeca, în memoria fostului președinte al PSD Argeș, care s-a stins din viață pe 15 mai.

Bursa va fi acordată anual, fiind în cuantum de 10.000 de lei.

Nu vor fi criterii atât de complicate. Se va ține cont de performanța în învățământ și se va acorda elevului din Argeș cu cele mai mari merite la Olimpiade Internaționale”, a anunțat președintele PSD Argeș, Ion Mînzînă.

Șerban Valeca a fost președintele Consiliului Științific al ICN Mioveni, fost ministru al Cercetării, senator și președinte al PSD Argeș. Fostul ministru s-a stins la vârsta de 66 de ani, după o luptă grea cu cancerul.

Este cunoscut că în perioada mandatelor lui au fost construite două centrale nucleare la Cernavodă și au fost realizate mai multe proiecte în domeniul cercetării și tehnologiei. Înainte să se stingă din viață era viceguvernator al României la Agenția Internațională de Energie Atomica de la Viena, președintele Consiliului Științific al ICN Mioveni și profesor la Universitatea de Stat din Pitești.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

(VIDEO) Șerban Valeca condus pe ultimul drum cu onoruri militare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Mioveni | PSD | PSD Argeș | Șerban Valeca

Ultimele articole