Șoferi vitezomani- prinși pe străzile din Pitești

de | 17.06.2022 17:40 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Pitești

Polițiștii Biroului Rutier Pitești au desfășurat acțiuni pentru combaterea evenimentelor rutiere, care sunt produse din cauza vitezei excesive.

În urma acestora, un tânăr de 21 de ani, din Călinești, a fost prins pe Calea București, din Pitești, în timp ce mergea cu viteza de 109 km/h.

De asemenea, polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, au depistat pe DN7, în Călinești, un șofer de 34 de ani, înregistrat de aparatul radar cu viteza de 104 km/h.

Cei doi șoferi vitezomani s-au ales cu amenzi în valoare de 1.305 lei fiecare. De asemenea, permisul de conducere le-a fost reținut în vederea suspendării pentru o perioadă de 90 de zile.

Recomandăm tuturor conducătorilor auto să circule preventiv, adaptând permanent viteza la condițiile meteo și la cele rutiere, în special în condiții de carosabil umed sau vizibilitate îngreunată”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Amintim că și în acest weekend oamenii legii vor desfășura acțiuni cu scopul de a crește gradul de siguranță rutieră, dar și pentru a combate evenimentele rutiere produse din cauza vitezei și al consumului de alcool la volan.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Taximetrist din Pitești- pericol public! A fost prins băut la volan

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești

Ultimele articole