Încă 2 locuri de joacă noi în Bradu

de | 07.07.2022 12:11 | Administrație, Județean, Știri

Zonele de agrement se extind în comuna Bradu. Lacurile din Bradu au fost complet reamenajate.

 

Lacul Ilma a fost curățat și s-au construit ziduri de sprijin pentru protecția malurilor, dar și balustrade pentru siguranța trecătorilor. În plus, această zonă este în continuare în planurile de modernizare ale Primăriei Bradu.

Lacul va fi înconjurat de trotuar și, în apropierea sa, s-a realizat un izvor cu apă potabilă dintr-un foraj efectuat la mare adâncime, pentru a potoli setea trecătorilor. Tot pe str. Lacului se va amenaja un nou loc de joacă. Acesta nu va fi singurul.

În proiectul prezentat încă de la începutul anului de către primarul Dan Stroe, mai este prevăzut un loc de joacă și pe str. Livezilor. Întreg parcul va fi amenajat și va avea și o zonă dedicată copiilor, cu echipamente speciale pentru distracție în aer liber, în siguranță.

Recent, Primăria Bradu a achiziționat serviciile pentru elaborarea studiilor geotehnice necesare pentru a demara lucrările de amenajare a celor două noi locuri de joacă din localitate.

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Primarul comunei Bradu vrea ca deschiderea creșei să se facă la 1 septembrie

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Bradu | comuna Bradu | Dan Stroe

Ultimele articole