Și-a părăsit mireasa la altar după ce mama lui i-a văzut chipul

de | 08.08.2022 23:04 | După subiect, Lifestyle, Știri

Final ieșit din comun la o nuntă, după ce mama mirelui a decis că mireasa este „nepotrivită” pentru fiul ei. Femeia s-a răzgândit în privința celei care ar fi trebuit să îi devină noră, spunând că este „prea scundă și urâtă” pentru băiatul ei. Prin urmare, mirele a decis să își părăsească mireasa chiar în ziua nunții lor.

Evenimentul a avut loc în Tunisia, iar potrivit presei locale, mama mirelui a oprit ceremonia, deoarece aceasta nu o văzuse până în ziua nunții față în față, ci doar în fotografii. Se pare că femeia a rămas dezamăgită de felul în care arăta tânăra, astfel, a decis să anuleze nunta băiatului ei.

Mirii au fost surprinși într-o fotografie la începutul ceremoniei, mireasa Lamia Al-Labawi zâmbind în rochia de mireasă, în timp ce mirele avea o reacție total diferită.

lamia mireasa parasita - Și-a părăsit mireasa la altar după ce mama lui i-a văzut chipul

Foto Digi 24

Potrivit Digi 24, Lamia și-a exprimat supărarea pe rețelele de socializare, în urma evenimentului care a făcut înconjurul lumii. Tânăra a mărturisit că este orfană, iar costurile pentru nuntă au fost extrem de ridicate pentru ea. De asemenea, fata a spus că este șocată după respingerea de care a avut parte, fiindu-i greu să mai aibă încredere în oameni.

Internauții i-au lăsat mesaje de încurajare Lamiei, criticându-l pe logodnicul ei. Inclusiv persoane publice din Tunisia au fost șocate de această întâmplare, printre acestea fiind și Hedi Mejri, un cunoscut actor tunisian, care a scris un mesaj pe Facebook adresat miresei:

Un mesaj către Lamia Al-Labawi, mireasa al cărei soț a fugit și a părăsit-o… Eu, Hedi Mejri, m-am hotărât să îți scriu aceste cuvinte și sper să te ajute. Cu toată dragostea, îți spun să ridici capul și să înfrunți lumea cu toată puterea. Nu ai pierdut un om. Ai pierdut pe cineva care putea fi un blestem în viața ta. Ai câștigat în schimb o libertate de neînlocuit.”

Yve.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Panică după anunțul ministrului Rafila: „Pastilele de iodură de potasiu să fie ridicate cât mai repede”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Digi

Ultimele articole