Alertă cu bomba la nunta lui George Simion!

de | 27.08.2022 13:29 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

INFORMAȚII NOI

Se pare că alerta cu bomba a fost o alarmă falsă. George Simion a declarat pentru Click.ro că știe cine este persoane care ar fi trimis mail-urile și a alertat autoritățile.

Știu cine a trimis mailul cu bomba. A vrut să-mi strice nunta!”, a declarat liderul AUR, conform sursei citate.

Știre inițială

Autoritățile au fost puse pe jar la nunta lui George Simion. Nici bine nu a început mult discutatul eveniment, că au și apărut incidentele. Potrivit polițiștilor, un apel la 112 a anunțat că o bombă ar fi fost pusă la nunta liderului AUR, în localitatea vâlceană Măciuca, acolo unde se desfășoară evenimentul la care au fost invitați toți românii.

De asemenea, mai multe redacții mass-media au primit un mesaj semnat „Simionnunta”. La scurt timp, polițiștii au primit și ei un mesaj de avertizare.

Cel care ar fi lansat amenințarea spune că George Simion că s-ar distra din banii primiți din partea Rusiei și că ziua nunții liderului AUR va fi „memorabilă pentru toată lumea”.

alerta bomba simion nunta - Alertă cu bomba la nunta lui George Simion!

Foto Capital.ro

Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”, a transmis IPJ Vâlcea.

În zonă se deplasează polițiști din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru a face verificări.

 

Foto G4media.ro

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Începe paranghelia la Măciuca! Află aici programul nunții lui George Simion!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: George Simion | Vâlcea

Ultimele articole