Un tractor s-a răsturnat peste o persoană în Argeș!

de | 05.09.2022 08:35 | Județean, Știri

Update

Din verificările efectuate de polițiștii Formațiunii Rutiere Topoloveni, s-a stabilit că cel care conducea tractoru,  un tânăr de 19 ani, din Bogați, pe str. Viilor din Topoloveni, din direcția Leordeni spre Topoloveni, din cauza unei defecțiuni tehnice, a piedut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat într-un lac situat în afata părții carosabile.

Conducătorul tractorului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. În cauză a fost înregistrat dosar penal conform art. 196 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul a avut loc.”, anunță IPJ Argeș.

Conform ISU Argeș, victima este un băiat de 17 ani, pasager, care a rămas prins cu piciorul sub tractor.
Minorul a fost extras și transportat la spital de către paramedicii SMURD, cu suspiciune de fractură la membrul inferior.

Știre inițială

În urmă cu puțin timp, în cursul acestei dimineți, un grav accident s-a întâmplat într-un heleșteu de pe strada Viilor, în Topoloveni, soldându-se cu o victimă. Din primele informații, un tractor s-a răsturnat peste o persoană, iar ea a rămas blocată sub.

La fața locului au fost solicitaţi să intervină pompierii argeșeni alături de un echipaj pentru descarcerare și un echipaj SMURD.

 

Revenim cu detalii.

 

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Astăzi se oprește curentul în Argeș!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Leordeni

Ultimele articole