anchetaonline.ro

Simona Bucura Oprescu: „Clopoțelul sună azi din nou în școli!”

de | 05.09.2022 08:39 | Știri, Județean, Politic

Deputatul PSD Argeș, Simona Bucura Oprescu a transmis un mesaj în mediul online cu prilejul începerii noului an școlar. Mesajul este adresat atât elevilor dar și profesorilor și părinților:

 

Clopoțelul sună azi din nou în școli!

 

Cu toții – elevi, profesori și părinți – pășim cu emoții și speranță pe calea spre un viitor pe care ni-l dorim mai bun.

 

Fie ca împreună – dascăli, copii, părinți, întreaga comunitate – să ne unim eforturile în folosul celor care sunt pe drumul cunoașterii, al descoperirilor și formării personalității. Un drum pe parcursul căruia fiecare va fi mai puternic și mai înțelept!

 

Vă doresc tuturor un an şcolar cu împliniri!

 

Mult succes!”

 

Totodată Simona Bucura Oprescu a transmis și un citat despre educație, citat care îi aparține lui Nelson Mandela:

Educaţia este cea mai puternică armă pe care voi o puteţi folosi pentru a schimba lumea”

 

De asemenea, și Ion Mînzînă, președintele PSD Argeș și al Consiliului Județean Argeș a transmis în curusl primei dimineți de școală un mesaj prin care le-a urat succes elevilor în noul an școlar.

 

Mult succes în noul an școlar!

Pentru toți cei care vin la grădiniță și la școală am un mesaj simplu: Să vă ascultați părinții, pentru că fac eforturi deosebite pentru voi și îi bucurați doar dacă sunteți cuminți și aveți rezultate bune la școală, și să vă ascultați profesorii!

 

Învățați, pentru că ceea ce veți învăța în școală vă va ajuta toată viața și, de acum, de aici, veți porni pe drumul pe care vi-l doriți. Sper ca în viața aceasta să aveți fiecare meseria la care vă pricepeți și pe care vă va plăcea să o aveți.”

 

Simona PSD Mînzînă

 

Ion Mînzînă.a mai precizat și faptul că în ultimii ani, Consiliului Județean Argeș a avut cel mai amplu program din țară de îmbunătățire a condițiilor din școli „pentru că nimic pe lumea aceasta, în afară de credința în Dumnezeu, nu este mai importantă decât cunoașterea.”

 

Să vă dea Domnul sănătate și înțelepciune. Bucurați-vă de copilărie, ascultați de părinți și de profesori și fiți fericiți că puteți învăța!

Mult succes în noul an școlar!” a mai adăugat acesta.

 

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș | PSD | PSD Argeș | Simona Bucura-Oprescu