Piteșteni amendați pentru consum de alcool în locuri publice

de | 12.10.2022 09:12 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Mai multe persoane au fost amendate, luni 10 octombrie, de o patrulă a Poliției Locale Pitești, după ce au fost surprinse în timp ce consumat alcool și mâncau semințe.

Oamenii au fost surprinși în cartierul Găvana, în zona foișorului de lângă complexul Albina, pe domeniul public.

Prin urmare, polițiștii au dat cinci sancțiuni contravenționale: trei pentru consum de băuturi alcoolice și două pentru aruncarea cojilor de semințe pe jos.

actiuni politia locala 1 - Piteșteni amendați pentru consum de alcool în locuri publice

Foto Poliția Locală

Reamintim cetățenilor că, potrivit prevederilor Legii nr. 61 din data de 27 septembrie 1991, republicată, consumul de băuturi alcoolice în locuri publice precum drumuri publice, parcuri, stadioane și terenuri sportive, instituții culturale, săli de spectacole, instituții sau unități economice, mijloace de transport în comun, autogări, gări se sancționează cu amendă de la 100 la 500 de lei.”, amintesc polițiștii locali.

Foto Poliția Locală

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Trafic restricționat pe A1 București-Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Găvana | Pitești