Doi argeșeni au ajuns în pușcărie! Unul pentru trafic de minori, iar altul pentru nerespectarea ordinului de protecție

de | 13.10.2022 14:03 | După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural, Știri

Doi argeșeni au ajuns în pușcărie! Unul pentru trafic de minori, iar celălalt pentru nerespectarea ordinului de protecție.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 43 de ani, din Bascov, condamnat la cinci ani și 6 luni de închisoare pentru trafic de minori. Mandatul de executare a pedepsei a fost emis de Tribunalul Alba, iar polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, cu sprijinul Secției de Poliție Rurală Bascov și luptătorilor din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale sunt cei care l-au pus în executare.

De asemenea, un bărbat de 46 de ani din Morărești a fost condamnat la 6 luni de închisoare pentru infracțiunea de nerespectare a ordinului de protecție. Mandatul a fost emis de Judecătoria Pitești.

În ziua de 12 octombrie, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Drăganu au pus în executare un Mandat de executare a pedepsei cu închisoarea,  emis de Judecătoria Pitești, privind pe un bărbat de 46 de ani, din Morărești, condamnat la șase luni de închisoare, ca urmare a săvârșirii infracțiunii de nerespectarea ordinului de protecție.
Bărbatul a fost încarcerat.”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv Tomis News

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Scandal în Poliție! Acuzații de hărțuire sexuală și discriminare

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Alba | Argeș | Bascov | Drăganu | Morărești | Pitești

Ultimele articole