Se schimbă vremea! Val de frig în toată țara

de | 17.10.2022 23:11 | Știri, După locație, După subiect, Lifestyle, Național

Această săptămână a început cu vremea extrem de frumoasă pentru perioada în care ne aflăm, iar în mâine ne așteptăm ca temeraturile să fie la fel de ridicate. Potrivit meterorologilor, în unele zone din țară vor fi peste 20 de grade, în vest și sud urmând să fie atinse chiar și 23 de grade.

Însă, de la jumătatea săptămânii, vremea schimbă foaia, din cauza unui val de aer rece care va traversa România. Astfel, se așteaptă o scădere considerabilă a temperaturilor, mai ales în ceea ce privește valorile termice diurne.

Conform meteorologilor, maximele vor fi între 10 și 17 grade.

Temperaturi maxime ce se vor situa în marea lor majoritate între 10 până la cel mult 16-17 grade poate chiar mai scăzute de atât joi în zona Moldovei, 7-8 grade la amiază și norii vor apărea la început în nord, în centru, apoi și în partea de sud și de sud-est, vor determina apariția ploilor slabe cantitativ și pe arii restrânse miercuri și joi”, a transmis Alina Șerban, meteorolog în cadrul ANM, pentru Antena 3.

Spre finalul săptămânii sunt șanse ca vremea să devină din nou mai blândă, iar temperaturile să crească în toate zonele țării.

După aceea vremea să devină din nou însorită și există speranță ca la finalul ca în weekend-ul care urmează să se încălzească din nou în toate regiunile.

Temperaturile minime în aceste dimineți au fost foarte scăzute, mai ales pentru jumătatea de est a teritoriului, au caracterizat o vreme rece pentru această perioadă.

Vor crește ușor odată cu apariția norilor, miercuri și joi după aceea vor scădea, astfel încât temperaturile minime se vor situa în jur la 0 grade poate chiar mai scăzute de atât în nordul și în centrul teritoriului, în mod deosebit”, a explicat Alina Șerban.

Foto Editia  Verde

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

MApN mobilizează rezerviștii din două județe

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole