Beat la volan, un tânăr de 28 de ani a provocat un accident, în Albota

de | 28.10.2022 14:41 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Un accident rutier care a avut loc joi, 27 octombrie, în localitatea Albota, putea avea un final tragic, având în vedere că șoferul, din vina căruia s-a produs incidentul, era beat.

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Argeș au fost sesizați cu privire la producerea evenimentului rutier de pe DN 65 și au constatat că un tânăr de 28 de ani, din Dobreta Turnu Severin, a intrat în coliziune cu o altă mașină.

Din fericire, în urma impactului, nu au fost persoane rănite. Șoferii au fost verificați cu aparatul etilotest, reieșind că bărbatul de 28 de ani era băut, fiind indicată o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, omul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei. Polițiștii au întocmit dosar penal, iar cercetările continuă.

Foto descriptiv BZI

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav pe DN7! Autocar plin cu turiști- implicat

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole