Argeș! Vă puteți testa gratuit de cancer de col!

de | 10.11.2022 17:54 | Județean, Lifestyle, Știri

Unitatea Mobilă de Screening cu o capacitate de testare de peste 100 de persoane va ajunge vineri, 11 noiembrie, în fața Primăriei Davidești pentru testare gratuită cu scopul prevenirii cancerului de col uterin.

Astfel, de testare gratuită pentru HPV pot beneficia femeile cu vârste cuprinse între 30 și 64 de ani, iar tinerele de la 24 până la 29 de ani de testarea Babeș-Papanicolau.

De asemenea, persoanele care doresc să se testeze pot avea domiciliul în tot județul Argeș, proiectul fiind dedicat Regiunii Sud-Muntenia.

Mai multe detalii și informații legate de testare pot fi obținute la numărul de telefon: 0765755466 sau AICI

Proiectul SCCUT este cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020, derulat de Institutul Național pentru Sănătatea Mamei și Copilului Alessandrescu-Rusescu în parteneriat cu Fundația Renașterea, Centrul FILIA și Satispen-Centrul Romilor pentru Politici de Sănătate.

 

Foto Fabook/Radu Perianu

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Ultima oră! Medicul Liliana Berca a fost arestată pentru 30 de zile!

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole