Primarul Lucian Claudiu Stan a fost ales președintele PSD Drăganu

de | 19.11.2022 18:24 | După locație, După subiect, Județean, Politic, Rural, Știri

Sâmbătă au avut loc alegerile pentru desemnarea noii echipe de conducere a PSD Drăganu.

În urma votului, a fost ales în funcția de președinte primarul Lucian Claudiu Stan. De asemenea, au fost aleși și membrii Biroului Politic Local de conducere.

La eveniment au fost prezenți deputații Simona Bucura-Oprescu, secretar executiv al PSD Argeș, Remus Mihalcea și Nicolae Pavelescu, senatorul Cristina Stocheci, vicepreședintele Consiliului Județean Argeș Marius Nicolaescu, consilierii județeni Cristina Popa, Monalisa Ioniță, Nicolae Tudose și Bogdan Bălan, consilierul local Cornel Popescu de la Mioveni, secretarul tehnic Ghiorghe Vătășescu.

psd - Primarul Lucian Claudiu Stan a fost ales președintele PSD Drăganu

Felicitări și mult succes în activitate primarului Lucian Claudiu Stan și echipei PSD din Drăganu!”, transmite Biroul de Presă al PSD Argeș.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Simona Bucura Oprescu: „Este pentru prima dată când în România politicile pentru familie și copii sunt gestionate unitar”

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare: