Deputatul Adrian Bălășoiu ar fi profitat de doi minori, în vârstă de 15 și 17 ani

de | 05.12.2022 12:58 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Național

Noi informații ies la iveală privind cazul deputatului argeșean Aurel Bălășoiu, anchetat pentru hărțuire sexuală. Potrivit unor informații obținute de Gândul.ro, se pare că deputatul ar fi profitat de doi minori, în vârstă de 15, respectiv 17 ani.

Procurorii au deschis două dosare, in rem, pentru întreținere de acte sexuale cu minori și viol.

Conform sursei citate, Aurel Bălășoiu a recunoscut că a întreținut relații sexuale cu bărbați, în cadrul orgiilor organizate la Constanța, dar că niciunul nu a fost minor.

Totodată, tânărul care a apărut în imaginile care ilustrau ipostaze intime, a declarat că ceea ce s-a întâmplat între el și Bălășoiu a fost consimțit și că la momentul respectiv nu era minor, având 21 de ani. Respectivul a mai spus că nu își amintește dacă între cei doi s-au consumat acte sexuală de vreo natură. Astfel, procurorii au început să urmărească doar fapte de hărțuire sexuală.

Însă, potrivit Gândul.ro, la dosarul privind întreținerea actelor sexuale cu minori, ar fi fost depuse noi probe. Acestea arată că deputatul ar fi profitat de doi minori de 15 și 17 ani. Totul s-ar fi petrecut la una dintre orgiile sexuale organizate la Constanța.

Astfel, deputatul ar urma să fie chemat la Parchetul General pentru noi audieri.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Teodosie ar fi ordonat execuţia deputatului Bălăşoiu pentru că s-a iubit cu şoferul lui frumos!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: