Controale în supermarketurile din Pitești

de | 23.12.2022 16:30 | După locație, După subiect, Eveniment, Pitești, Știri

Polițiștii din cadrul compartimentelor Sisteme de pază din cadrul Secțiilor 1-4 Poliție Pitești au desfășurat, în cursul zilei de joi, verificări pentru prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului agenților economici și verificarea legalității funcționării furnizorilor de servicii de securitate private.

Au fost controale la 8 obiective, și anume 5 supermarketuri și hypermarketuri, dar și la două instituții și o agenție de pariuri sportive.

Potrivit oamenilor legii, nu au fost constatate nereguli. Au fost verificate sistemele de supraveghere video și conformitatea referitoare la perioada de stocare a imaginilor, dar s-au făcut și controale pentru respectarea normelor privind manipularea valorilor monetare, funcționarea sistemelor de alarmă cu senzori.

Au fost realizate instruiri cu privire la modul de efectuare a serviciului de către agenţii de pază, referitor la respectarea consemnului general și particular, precum și instruiri referitoare la manipularea și depozitarea valorilor monetare de către reprezentanții agenților economici”, transmite IPJ Argeș.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Accident grav în capitală! O persoană a murit și alte 22 au fost rănite!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești