Mesajul plin de emoție transmis de medicul Dragoș Șerb, după decesul soției!

de | 26.01.2023 11:26 | Știri, Eveniment, Județean

Dragoș Șerb a transmis un mesaj plin de emoție după decesul soției sale. Acesta dorește să le mulțumească tuturor celor  care au fost prezenți.

Vă mulțumim tuturor acelora care ne-ați fost alături în momentele grele prin care am trecut la plecarea spre eternitate a Cameliei, sprijinul nostru în toate. Am văzut încă o dată cât de scurtă poate fi viața și cât de mult contează să faci bine în această lume. Nu am realizat înainte cât de apreciată a fost Camelia noastră și cât de mult a reprezentat pentru cunoscuți și mai puțin cunoscuți datorită altruismului ei. Demersurile și apropierea celor care ne-ați fost alături ne-au copleșit. Mulțumesc în mod special domnului primar și celor din Primărie și Consiliul Local, colegilor din Spitalul Județean și celor de la Spitalul Călinești, celor care ne-ați fost alături și vă dorim sănătate și tot binele din lume! Areta, Rareș și Dragoș Șerb”, transmite Dragoș Șerb.

 

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

(VIDEO) Șofer bătut, scuipat și înjurat de un bărbat și o femeie! Agresorul fost reținut!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole