anchetaonline.ro

Vacanță februarie 2023. Perioada aleasă de fiecare județ

de | 26.01.2023 11:30 | Știri, Cultură, Județean, Lifestyle, Național

 

Elevii și copiii de grădiniță din România s-au întors miercuri, 25 ianuarie la cursuri, respectiv în grădinițe, după minivacanța prilejuită de „Mica Unire”.

Aceștia nu vor petrece prea mult timp pe băncile școlii sau la grădiniță deoarece în curând vor avea parte de o nouă vacanță, mai exact în luna februarie.

vacanță -elevi

Vacanța va fi de o săptămână iar aceasta a fost decisă de fiecare Inspectorat Școlar Județean în parte.

În județul Argeș vacanța a fost stabilită pentru perioada 13-17 februarie 2023.

 

vacanță harta

Foto Antena3

 

Tot în aceeași perioadă vor fi în vacanță și elevii din județele: Bihor, Bistrița Năsăud, Călăraș,i Cluj, Dâmbovița, Gorj, Hunedoara, Teleorman și Prahova.

Copiii de grădiniță și elevii din Ilfov și Suceava vor avea vacanță în perioada 6-10 februarie iar elevii și preșcolarii din celelalte județe ale țării, vor fi în vacanță în perioada 20-24 februarie.

burse elevi pitesti

În structura anului școlar 2022 – 2023, după această vacanță de o săptămână, urmează modulul 4 care va începe lunea pe 13, respectiv 20 sau 27 februarie, în funcție de perioada de vacanță.

Modulul 5 de cursuri va începe la data de 19 aprilie și va dura până pe 16 iunie 2023. După această dată copiii vor intra în vacanța de vară, care va dura până pe 3 septembrie 2023.

 

Foto descriptiv

 

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Argeș