anchetaonline.ro

Un minor a bătut un copil în Pitești! I-a provocat mai multe leziuni traumatice și l-a amenințat!

de | 26.01.2023 11:36 | Știri, Eveniment, Pitești

Polițiștii de proximitate din cadrul Secției 1 Poliție Pitești, au finalizat cercetările, în cursul zilei de miercuri, 25 ianuarie, într-un dosar penal aflat sub surpavegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunilor de loviri sau alte violențe, amenințare și influențarea declarațiilor.

Astfel, din cercetările efectuate de către organele de lege, s-a stabilit că un minor de 15 ani ar fi agresat, în data de 07 decembrie 2022, în jurul orei 17:30, un alt minor în vârstă de 14 ani, în timp ce se aflau într-un parc.

Victima s-a ales cu leziuni traumatice a căror gravitate a fost evaluate din punct de vedere medico-legal la 1-2 zile de îngrijiri medicale.

Mai mult de atât, agresorul ar fi adresat amenințări, cu scopul de a determina persoana vătămată să nu povestească cele întâmplate și să nu anunțe organele de poliție.

Dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.

 

Foto descriptiv.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro

Mesajul plin de emoție transmis de medicul Dragoș Șerb, după decesul soției!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/raluca-balasa/" target="_self">Raluca Bălașa</a>

Articol scris de Raluca Bălașa

Studentă a Facultății de Științe ale Educației, Științe Sociale și Psihologie, Jurnalism, pasionată de fotografie și content media, voluntară în cadrul redacției UPIT Media.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: