Vindea fake-uri într-un magazin din Câmpulung! Un bărbat a ajuns în vizorul autorităților

de | 02.02.2023 13:41 | Știri, Câmpulung Muscel, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Vindea fake-uri într-un magazin din Câmpulung! Bărbat cercetat

Un bărbat de 56 de ani este cercetat de oamenii legii după ce a vândut haine fake într-un magazin pe care îl deține în municipiul Câmpulung.

Conform cercetărilor, bărbatul ar fi expus mai multe articole de îmbrăcăminte purtând mărci consacrate, susceptibile a fi contrafăcute.

Astfel, a fost creat un prejudiciu titularilor drepturilor de proprietate intelectuală în valoare de aproximativ 13.536 de euro.

Omul este cercetat pentru infracțiunea de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice ori similar, iar dosarul penal a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung, cu propunere de trimitere în judecată.

Foto descriptiv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Acțiune de amploare pe străzile din Argeș! Șoferii care nu opresc la trecerile de pietoni- luați la ochi de polițiști

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole