Andrew Tate, despre zvonurile referitoare la cancer: „Voi supraviețui încă 5.000 de ani”

de | 06.03.2023 23:25 | După locație, După subiect, Eveniment, Național, Știri

Andrew Tate, despre zvonurile referitoare la cancer: „Voi supraviețui încă 5.000 de ani”

După ce în urmă cu o săptămână au apărut zvonuri, în presa internațională, potrivit cărora Andrew Tate ar avea cancer, acum, influencerul acuzat de trafic de persoane a reacționat.

Tate a spus că nu are cancer, ci o cicatrice pe plâmân cu care ar fi rămas „de la o luptă veche”, conform Daily Mail.

Nu am cancer. Plămânii mei au exact zero daune cauzate de fumat. De fapt, am o capacitate pulmonară de 8L și semnele vitale ale unui sportiv olimpic. Nu am decât o cicatrice pe plămân de la o luptă veche. Adevărații războinici sunt marcați atât în ​​interior, cât și în exterior”, a transmis Andew Tate.

Amintim că la începutul lunii ianuarie, Andrew Tate a fost la spital pentru a fi consultat de un medic specialist. Ulterior, unul dintre avocații lui a spus că ar avea o afecțiune „foarte serioasă”: noduli la plămâni. De asemenea, acesta a adăugat că britanicul „a acuzat o stare de sănătate precară” și are nevoie de supraveghere „specială”.

Andrew Tate 1400 - Andrew Tate, despre zvonurile referitoare la cancer: „Voi supraviețui încă 5.000 de ani”

Foto news.northeastern.edu

În documentele medicale ale lui Tate se menționează că are o leziune pe plămânul drept superior – care a fost descrisă ca o „afecțiune gravă de sănătate”, iar unul dintre medicii săi ar fi spus că leziunea ar putea fi un semn al unei tumori carcinoide – un tip rar de cancer cu creștere lentă, cerând să fie eliberat din închisoare.

Însă, Tate susține că își ia foarte în serios îngrijirea medicală și informă informațiile potrivit cărora ar avea o astfel de afecțiune.

Ca unul dintre cei mai influenți bărbați de pe planetă, este important pentru binele umanității să trăiesc cât mai mult posibil. La nivelul actual de putere, estimez că voi supraviețui cel puțin încă 5000 de ani. Având în vedere acest lucru, îmi iau foarte în serios îngrijirea medicală. Am făcut mai multe controale în pre-detenție, în Dubai. Medicii erau extrem de interesați de cicatricea de pe plămânul meu. Ei nu înțeleg cum am supraviețuit fără tratament”, este mesajul pe care Tate l-a transmis unuia dintre urmăritorii săi.

Andrew Tate a apelat la Diana Șoșoacă și George Simion: „O să primiți o grămadă de voturi”

Reuters a dezvăluit că Andrew Tate le-ar fi transmis asociaților să apeleze la Diana Șoșoacă și George Simion, pentru a încerca să îi atragă de partea sa.

Conform sursei citate, din interceptările telefonice depuse de procurori la dosar reiese faptul că Tate i-ar fi rugat pe asociați să le spună politicienilor că dosarul în care este cercetat este o înscenare și să le solicite sprijinul, menționându-le că „le va fi bine în carieră”.

Transmite-le clar: O să primiți o grămadă de voturi când Tate o să spună că ați fost de partea lui”, a spus Andrew Tate pe 28 ianuarie, într-o convorbire asociații săi, potrivit Reuters.

Pe de altă parte, George Simion a declarat pentru Reuters că nu a fost contactat nici de Andrew Tate, nici de asociații săi. De asemenea, deputatul AUR a adăugat că nu i-ar oferi sprijinul acestuia și că justiția trebuie să decidă dacă dosarul este fabricat.

Totodată, un purtător de cuvânt al Dianei Șoșoacă ar fi spus că respectivele convorbiri interceptate sunt „minciuni”, iar totul ar fi fost pus la cale pentru a o ataca.

Amintim că luni a fost prelungit arestul preventiv cu încă 30 de zile pentru Andrew și Tristan Tate. Ei sunt cercetați pentru constituire a unui grup infracţional organizat, trafic de persoane şi viol.

Foto GSP

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

A recunoscut că și-a omorât tatăl cu mai multe lovituri de cuțit! Adolescentul de 16 ani – ARESTAT

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dubai | George Simion | Tristan Tate