Argeșeancă reținută după ce a incendiat căpița de fân a unei consătene

de | 16.03.2023 15:46 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean, Rural

Argeșeancă reținută după ce a incendiat căpița de fân a unei consătene

O argeșeancă de 41 de ani, din localitatea Izvoru, a fost reținută de oamenii legii pentru 24 de ore, fiind cercetată pentru infracțiunea de distrugere.

Potrivit cercetărilor efectuate de agenții Postului de Poliție Izvoru, pe data de 8 martie, femeia, din Izvoru, a incendiat, intenționat, o căpiță de fân care se afla în gospodăriea unei consătene. Fapta a fost cu atât mai gravă având în vedere că a existat pericolul extinderii incendiului la casele din jur.

Motivul este neclar, femeia susținând că nu a avut o problemă personală cu vecina căreia i-a incendiat căpița de fân.

În urma cercetărilor, argeșeanca de 41 de ani a fost reținută, miercuri, 15 martie, pentru 24 de ore, udmând ca astăzi să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Familie din Argeș, băgată în spital de un șofer care a intrat pe contrasens! Printre victime- o fetiță de 2 ani

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole