Un bărbat din Argeș a ars o valiză plină cu 20.000 de euro, iar apoi a vrut să dea foc și la casă

de | 24.03.2023 18:48 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Importante, Județean, Rural

Informații noi cu privire la incendiul care a avut loc, vineri dimineață, într-o gospodărie din comuna Albeștii de Muscel (vezi aici), în urma căruia un bărbat a fost rănit. Se pare că focul ar fi fost pus intenționat chiar de către proprietarul casei.

Un incendiu s-a produs în această dimineață, la o anexă din localitatea argeșeană Albeștii de Muscel, acolo unde erau depozitate plante furajere.

Pompierii au ajuns la fața locului, pentru a lichida focul, iar un echipaj SMURD a acordat îngrijiri medicale proprietarului, un bărbat de 81 de ani, ars la piciorul stâng.

Conform Observatornews.ro, chiar bătrânul este cel care a dat foc atât la gospodărie, cât și la o valiză plină cu bani. Mai exact, 20.000 de euro au ars, bătrânul dând foc la averea sa de-o viață.

Cum și-a motivat bătrânul gestul

Vecinii sunt cei care au sunat la 112 după ce au văzut flăcările. Mai mult, potrivit sursei citate, se pare că bărbatul ar fi dat foc banilor și anexei gospodărești, de supărare, deoarece se află într-un proces cu o vecină.

Dânsul e puţin afectat la un picior, atunci când a incendiat. Merge la spital şi sperăm să-l ducem la un spital de psihiatrie să-l tratăm şi să revină sănătos”, a transmis Ionel Solomon, primar Albeștii de Muscel, pentru Observatornews.

Se pare că omul ar avea afecțiuni psihice. El locuiește singur și nu are familie. În urma evenimentului, acesta a suferit arsuri de gradul doi, fiind transportat la spital.

În urma evenimentului au ars acoperișul anexei pe o suprafață de aproximativ 80 mp, circa 100 kg de plante furajere și aproximativ 6 mc de lemne de foc.
În urma monitorizării, paramedicii SMURD au transportat victima la spital.”, a transmis ISU Argeș.

La fața locului au intervenit pompierii de la Detașamentul Campulung cu două autospeciale de stins incendii și o ambulanță SMURD de prim ajutor calificat.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Elevă căzută de la etajul 1 al unui liceu! Polițiștii verifică dacă fata a fost împinsă de cineva

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU Argeș

Ultimele articole