Proiectul ”Ferestre culturale” cu Ahmed Jaber. E. S. Raja Jhinaoui Ben Ali, la Pitești

de | 03.04.2023 17:39 | Cultură, Județean, Pitești, Știri

Joi, de la ora 16.00, la Centrul Cultural Pitești, în Sala Ars Nova de la Casa Cărții, este programată dezbaterea cu tema ”Relațiile tunisiene-române. Noi realizări”, în cadrul proiectului ”Ferestre culturale”, coordonat de jurnalistul Ahmed Jaber, având-o invitată pe E. S. Raja Jhinaoui Ben Ali, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Republicii Tunisiene în România.

”Invitata noastră specială, doamna ambasador Raja Jhinaoui Ben Ali, omul care crede în importanța relațiilor tunisiene-române încă de la primele clipe ale misiunii sale diplomatice, n-a ezitat să pună în valoare aceste relații prin multiple activități: francofone și africane, vizite de lucru la o serie de primării din România, evenimente parlamentare, schimburi de experiență. Excelența Sa, doamna ambasador ne va prezenta bilanțul activității sale, importanța și dorința dezvoltării relațiilor tunisiene-române. La întâlnirea noastră, Excelența Sa va veni și cu o surpriză plăcută pentru piteșteni”, spune Ahmed Jaber, potrivit informării publicate în evenimentul făcut pe Facebook.

Sursă foto: Facebook.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Violonista Ioana Cristina Goicea revine la Filarmonica Pitești

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-vlad/" target="_self">Ana Vlad</a>

Articol scris de Ana Vlad

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Centrul Cultural Pitești | Pitești

Ultimele articole