Reținut pentru 24 de ore! A furat o bicicletă din scara unui bloc din Pitești

de | 15.04.2022 20:45 | Știri, Județean, Pitești

Un bărbat de 23 de ani din județul Dâmbovița a fost prins de polițiștii piteșteni și reținut pentru 24 de ore pentru furt calificat.

În urmă cu câteva zile acesta a furat o bicicletă de la parterul unui bloc din Pitești.

Prejudiciul a fost recuperat și returnat persoanei vătămate iar bărbatul a fost trimis în judecată.

În ziua de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Secției 3 Poliție Pitești, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, și cu sprijinul polițiștilor Secției 1 Poliție Pitești, au continuat de ani! cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, și au reținut un bărbat de 23 de ani, din comuna Crângurile, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 11 aprilie, bărbatul ar fi sustras o bicicletă, care se afla asigurată, la parterul unui bloc din municipiul Pitești.

În timpul cercetărilor, prejudiciul a fost recuperat și predat persoanei vătămate.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Sura foto. Biciclistul.com

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița | Pitești