anchetaonline.ro

Tânăr de 20 de ani reținut de polițiști! A furat carburant din mai multe benzinării din Argeș

de | 15.04.2022 17:17 | Știri, Eveniment, Județean

 

Polițiștii argeșeni au continuat cercetările într-un dosar penal de furt calificat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare și au reținut un bărbat de 20 de ani.

Acesta a furat carburant nu de la una ci de la mai multe stații de alimentare din județul nostru dar și din județul Dâmbovița.

Valoarea prejudiciului a fost de 3.500 lei

 

În ziua de 14 aprilie, polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, au continuat cercetările într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și conducerea unui vehicul cu număr fals de înmatriculare, și au reținut un tânăr, de 20 de ani, din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada februarie-martie, bărbatul ar fi sustras combustibil din mai multe stații de alimentare cu carburant din județele Argeș și Dâmbovița, folosind un autoturism având montate numere de înmatriculare false.

Valoarea totală a prejudiciului este de 3.500 de lei.

Pentru administrarea probatoriului, în ziua de 14 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului Investigații Criminale Argeș-Biroul Patrimoniu au efectuat o percheziție domiciliară la locuința celui în cauză din comuna Mătăsaru, județul Dâmbovița.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de luare a unei măsuri preventive” se arată într-un comunicat al IPJ Argeș.

 

Foto descriptiv

 


Citește, de asemenea, pe anchetaonline.ro :

 

 

 

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Dâmbovița