Premii in valoare de 5.000 lei oferite de centrul comercial Supernova Pitesti

de | 15.04.2022 18:12 | Anunțuri, Județean, Lifestyle

  • Vești bune pentru iubitorii de shopping!

 

Centrul comercial Supernova Pitesti organizează o tombolă unde puteți câștiga una din cele 3 sedinte de shopping în valoare totală de 5.000 lei. Tot ceea ce trebuie să faceți este să faceți cumpărături în valoare de minimum 100 lei din oricare magazin iar apoi să mergeți cu bonurile de cumpărături la Info Point-ul situat vizavi de magazinul Noriel.

Până pe 17 aprilie, zilnic, între orele 09.30-21.30 te poți înscrie la tombolă la Info Point – în aplicația electronică.

Trebuie menționat faptul că se pot cumula maximum două bonuri fiscale pentru a atinge pragul de 100 de lei.

Premiile oferite in cadrul campaniei sunt:

– 1 sesiune de shopping în valoare de 2500 lei

– 1 sesiune de shopping în valoare de 1500 lei

– 1 sesiune de shopping în valoare de 1000 lei

Sesiunile de shopping se vor face în magazinele din Centrul Comercial Supernova.

Vor fi desemnați trei castigatori care vor fi insotiti la shopping de catre fashion bloggerul Andreea Manole.

 

Reamintim faptul că ieri, 14 Aprilie, centrul comercial Jupiter City a devenit Supernova Pitești și s-a extins cu un retail park, adaugând în portofoliu șase magazine noi. Acestea sunt: Sinsay, Cropp, House, Pepco, Takko si Deichmann.

Despre Supernova:

 

Grupul Austriac Supernova este o companie internațională axată pe dezvoltarea și gestionarea proprietăților imobiliare comerciale din Austria, Slovenia, Croația și România. Pe lângă acestea, Grupul Supernova este activ și în Germania, Slovacia și Serbia. Portofoliul actual al Grupului cuprinde 77 de proprietăți cu o valoare brută de 1,7 miliarde EUR. Supernova depune eforturi mari pentru a crește calitatea serviciilor, a ofertei și a întregii infrastructuri.

În ultimii ani, compania a făcut investiții considerabile în activitățile sale de marketing și a construit aceeași identitate vizuală pentru toate centrele – brandul Supernova. Obiectivul general al companiei este dezvoltarea inteligentă și achizițiile strategice, evoluția și, în același timp, investițiile în piețele în creștere și în sursele regenerabile de energie.

Grupul Supernova a început și implementarea proiectului Green Dot, al cărui obiectiv este optimizarea practicilor comerciale și atingerea obiectivului de neutralitate completă a emisiilor de carbon până în 2028. Fiind unul dintre cei mai importanți investitori,

Supernova crede în protejarea responsabilă a mediului și în promovarea utilizării surselor de energie regenerabile și durabile. Prin urmare, în centrul strategiei se află producția de energie durabilă și gestionarea atentă a resurselor naturale, grupul depunând eforturi majore pentru îndeplinirea acestui scop.

 

- Premii in valoare de 5.000 lei oferite de centrul comercial Supernova Pitesti

 


Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

 

 

 

 

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/dana-andrei/" target="_self">Dana Andrei</a>

Articol scris de Dana Andrei

Editor și autor de content media, cu experiență în presa online, PR și în promovare social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Comunicare.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: Pitești | Supernova Pitești