A încercat să mituiască doi polițiști! Argeșean arestat preventiv

de | 24.06.2022 20:05 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Un argeșean de 51 de ani a fost arestat preventiv, după ce la data de 9 iunie 2022, a încercat să mituiască doi agenți de poliție, cu scopul de a-i convinge să nu continue cercetările într-un dosar penal care îl viza.

Potrivit oamenilor legii, bărbatul le-ar fi propus, în mai multe rânduri, în mod insistent, celor doi polițiști să primească sume de bani pentru a rezolva dosarul, în care era cercetat, în favoarea lui.

Însă, agenții de poliție și-au respectat principiile și legea. Mai mult, pentru a-l prinde pe bărbat, a fost organizat un flagrant, pus la cale de lucrătorii Direcției Generale Anticorupție- Serviciul Județean Anticorupție Argeș, iar omul de 51 de ani a fost prins imediat după ce a oferit suma de 1.000 de euro celor doi polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean.

În urma acțiunii de prindere în flagrant, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore, iar ulterior, a fost arestt preventiv de către Curtea de Apel Pitești.

Foto Europol

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

ARGEȘ: Polițiștii vânează șoferii fără centură

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole