ARGEȘ: Polițiștii vânează șoferii fără centură

de | 24.06.2022 19:29 | Știri, După locație, După subiect, Eveniment, Județean

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au desfășurat verificări pentru a preveni și a combate pricipalele cauze care conduc la producerea accidentelor rutiere.

Astfel, în ultimele 24 de ore, au fost aplicate 8 sancțiuni în valoare de 4.420 de lei pentru mai multe nereguli descoperite de aceștia.

Printre faptele pentru care au fost sancționați șoferii, cum ar fi conducerea cu viteză excesivă sau conducerea sub influența alcoolului, au fost și șoferi care au fost amendați pentru că nu purtau centura de siguranță.

De exemplu, polițiștii din Stoenești au prins pe DN 72 A, cinci bărbați, cu vârste cuprinse între 37 și 66 de ani, care conduceau mașinile fără a purta centura de siguranță.

Prin urmare, aceștia au fost sancționați contravențional, cu amendă în valoare de 290 de lei, fiecare.

Polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Rucăr au acționat, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, pentru prevenirea și combaterea faptelor ilicite și pentru prevenirea principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, ocazie cu care au aplicat 8 sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 4.420 de lei, conform O.U.G. 195/2002, privind circulația pe drumurile publice, Legii 61/1991, privind normele de conviețuire socială și Legii 171/2010, privind stabilirea și sancționarea contravențiilor silvice”, transmit reprezentanții IPJ Argeș.

Foto Știrile Pro tv

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Pensiunea de 8 camere din județul Argeș a artistei Monica Anghel, prilej de liniște pentru turiști! Aflați prețul!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/ana-maria-tomescu/" target="_self">Ana Maria Tomescu</a>

Articol scris de Ana Maria Tomescu

Editor și autor de content media, cu 6 ani de experiență în presa online, autor a peste 5000 de titluri, specialist PR și social media. Absolvent al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării, cu master în Științele Comunicării.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte:

Ultimele articole