(VIDEO) Un șofer de 35 de ani a fentat moartea la Lerești! Final Destination de Argeș!

de | 30.05.2022 12:34 | Județean, Eveniment

A-nceput de ieri să cadă! Câte-un stâlp! Acum a stat… ISU a tot degajat!

stalpi prabusiti (1)

Stâlpii par să fie lait motivul acestei zilei, în condițiile în care – în ultima oră – pompierii argeșeni au fost solicitați să intervină în două spețe, cu același factor comun.

Prima este mai lejeră, din fericire, deși se putea întâmpla o nenorocire. Este vorba despre trei stâlpi de lemn care s-au prăbușit pe carosabil în comuna Merișani. Echipajele ISU au plecat în direcția respectivă după incident pentru a degaja aceste obstacole, picate ca… din cer.

stalpi prabusiti (2)

Accident auto la Lerești. Un alt stâlp implicat!

A doua speță are ca scenă comuna Lerești, din zona Muscel, acolo unde a fost raportat un accident auto în care, conform primelor date, sunt implicate o autobasculantă, o autoutilitară care sătea pe loc și… un stâlp care și el strătea tot pe loc, până când s-a produs evenimentul rutier cu pricina.

Accident Leresti - Sursa media ISU (1)

Confuz, în mod îngrijorător, a ieșit șoferul autobasculantei, un bărbat de 37 de ani care a primit ajutor medical la fața locului, după care a fost transportat la spital pentru investigații suplimentare.

Având în vedere imaginile surpinse la locul accidentului, nici nu este de mirare că șoferul prezenta confuzie și o stare generală proastă, având în vedere că a fentat, efectiv, moartea în acest accident.

Citiți, de asemenea, pe anchetaonline.ro:

Restaurantul din parcarea LAZĂR din Bascov – inundat azi noapte! A intervenit ISU!

<span style="color: #333333;font-size: 14pt">Articol scris de </span><a href="https://anchetaonline.ro/autor/luana-alexandra-popescu/" target="_self">Luana Alexandra Popescu</a>

Articol scris de Luana Alexandra Popescu

Editor și autor de content media online, specializat în relații publice și jurnalism. Absolvent al Facultății de Jurnalism, cu master în Comunicare Audio Video SNSPA.

Articole asemănătoare:

Citește articolele pe același subiecte: ISU